چربی گیرها و تعاریف آن
در چه واحد هایی استفاده از چربی گیر فاضلاب الزامی است؟ چه نوع چربی گیر و در چه ظرفیتی میتواند مقرون بصرفه بوده و بشترین کارایی را داشته باشد؟ و…
اینها سوالات متداولی هستند درباره چربی گیر که در متن پیشرو سعی شده است که به آنها پاسخ داده شود:
خروجی فاضلاب بسیاری از واحد ها از جمله هتل ها رستوران ها غذاخوری ها آشپزخانه ها و فست فودها حاوی ذرات چربی و روغن میباشد که ورود این نوع پساب به شبکه فاضلاب باعث رسوب و گرفتگی اتصلات و مجراهای عبوری فاضلاب شده و در نهایت باعث مسدود شدن شبکه های فاضلابی میگردد. همچنین در مواردی که فاضلاب واحد های مذکور وارد چاه های جذبی و دفع فاضلاب میشود چربی ها و روغن ها وارد منافذ دیواره های این چاه ها شده و بمرور زمان این چاه ها قادر به جذب فاضلاب نمیباشند.
گروه صنعتی و مهندسی فاضلال پس از کسب سال ها تجربه در ضمینه تصفیه آب و فاضلاب صنعتی در سطح جهانی اقدام به تولید چربی گیر های مختلف نموده که این نوع از چربی گیر ها ضمن سادگی در کاربرد، کارایی بسیار بالایی دارد و در صورت کاربری صحیح میتواند بیش از 98 درصد از چربی را از فاضلاب جداسازی نماید.
همچنین محاسبه حجم چربی گیر تابع پارامترهایی همچون دبی خروجی فاضلاب، تعداد سرو پرس غذا در اوج مصرف و همچنین جمعیت واحد مدنظر میباشد.
[ بازدید : 29 ] [ امتیاز : 0 ] [ نظر شما : ]